هر دم از این باغ بری می رسد؛

لبخند با دشمن، تندی با دوستان/ برچسب‎هایی برای چند رای بیشتر + تصاویر

نسخه قابل چاپ
گروه مطالب رسانه ها / چهارشنبه ۱۴ مهر ماه ۱۳۹۵ / 0 نظر

به ایام انتخابات که نزدیک می شویم دولتی ها به دنبال این هستند که ریسک انتقاد از برجام را بالا ببرند؛ لذا هر کسی که از برجام و مذاکرات نقدی بکند به بدترین نحو و با برچسب هایی مانند کم سواد، تندرو، کاسب تحریم" و .... باید تخریب شود.

حال باید برگردیم و علت بیانات رهبر معظم انقلاب را مرور کنیم وقتی موکدا به دولتیها می فرمودند که جوانان انقلابی را تندرو ننامید و به آنها برچسب نزنید؛ برچسب هایی برای چند رای بیشتر.

به گزارش گلستان ما به نقل از سپاس،  هرچند قبلا هم شاهد برخوردهای تند دولت با منتقدین بوده ایم اما ظاهرا هر چه به موسم انتخابات نزدیک تر می شویم آتش تهیه دولت حجم بیشتری به خود می گیرد؛ آتش تهیه ای که این بار از جانب رییس دستگاه دیپلماسی بر سر منتقدین فرود آمد.

سخنان تند دکتر ظریف و آمپر چسباندن او در صحن مجلس با ژست خندان و لبخندهای دیپلماتیک وی سازگار نبود.

محمد جواد ظریف در بخشی از سخنانش که پاسخ به سوال کریمی قدوسی درباره علت تغییر امیرعبدالهیان بود از کوره در رفت و گفت: متأسفم وزیر خارجه‌ای که موظف است دستورات رهبری را اجرا کند، در صحن علنی مجلس به عنوان زمینه‌ساز تغییر سیاست خارجی در منطقه عنوان می‌شود. این حرف از هیچ کسی پذیرفته شده نیست، بهتر است برای ملاحظات زودگذر و کوچک سیاست داخلی وجهه ایران را در جهان خدشه‌دار نکنید.... به خاطر منافع کوچک و کوته‌نظرانه داخلی اینگونه با وجهه انقلابی جمهوری اسلامی ایران بازی نکنید. 

چرا لبخندها و خنده های نسبت به دشمنان و مغرضین خارجی وقتی به منتقدان داخلی می رسد به خشم و عصبانیت تبدیل می شود؟

البته وزیر امور خارجه سابقه عصبانیت و درگیری لفظی با نمایندگان مجلس را قبل از این نیز در کارنامه خود دارد؛ در بحبوحه امضای توافق هسته ای در خرداد 94 زمانی برای پاره ای توضیحات به مجلس رفته بود، جر و بحث کوچک زاده و ظریف جنجال های فراوانی را در فضای رسانه ای کشور به وجود آورد.

رویه توام با عصبانیت در برابر مردم و منتقدان در سایر اعضای کابینه نیز مشاهده می‌گردد؛ آنجا که آقای رئیس جمهور با الفاظ و کلماتی منتقدان را به جهنم حواله می‌دهد یا آخوندی و ترکان به گونه‌ای دیگر در برنامه‌های تلویزیونی خشم خود را از انتقادات بروز می‌دهند.

در فروردین سال 94 نیز زمانی که ظریف برای ارائه گزارش مذاکرات هسته ای در کمیسیون امنیت ملی مجلس حاضر شد، با کریمی قدوسی درگیری لفظی شدیدی پیدا کردند.

به ایام انتخابات که نزدیک می شویم دولتی ها به دنبال این هستند که ریسک انتقاد از برجام را بالا ببرند؛ لذا هر کسی که از برجام و مذاکرات نقدی بکند به بدترین نحو و با برچسب هایی مانند " کم سواد"،"تندرو" ، "کاسب تحریم" و .... باید تخریب شود.

مطالعه سرمقاله روزنامه ابتکار برای درک بهتر این سیاست خالی از فایده نیست. در این سر مقاله نویسنده منتقدین را مغرضینی معرفی می کند که هدفشان کسب منافع باندی و حزبی و تضعیف رقیب  است و لذا این افراد بی اعتبار و فاقد مشروعیت بوده و نقدشان قابل اعتنا نیست؛ رفتاری که با شعار اعتدال فرسنگ ها فاصله دارد.

حال باید برگردیم و علت بیانات رهبر معظم انقلاب را مرور کنیم وقتی موکدا به دولتیها می فرمودند که جوانان انقلابی را تندرو ننامید و به آنها برچسب نزنید؛ برچسب هایی برای چند رای بیشتر.

لینک کوتاه مطلب: http://jkarimi.ir/?v=952

ارسال نظر

لطفا عدد تصویر را در کادر مقابل وارد کنید.